Portofoliu & experiență

Lucrez în mod Freelance full time, sau project-based, în domeniile Front-end Development și User Experience.

Aptitudini și calificări

Visual Developer

Calificări și studii

#studiu #pasiune

Mi-am început pregătirea pe cont propriu, urmând o serie de cursuri și tutoriale online, care m-au ajutat la consolidarea cunoștințelor de programare. Începând cu anul 2017, am decis să-mi continui studiul într-un cadru organizat, și am devenit student la Step IT Academy, unde studiez până în prezent Web Development.

Tehnologii utilizate

#instrumente #experiență

Domeniul principal de activitate este Front-End Development, ce include HTML/CSS, JavaScript și Web Design. Instrumentele și bibliotecile pe care le utilizez, sunt în trend, și folosite în proiecte de mare anvergură, precum Bootstrap, Bulma sau Divi, pentru conceperea și manipularea layout-urilor responsive sau optimizarea modului în care site-ul interacționează cu vizitatorii.

Business

#antreprenor #integritate

Primul meu proiect a constat în dezvoltarea unui magazin online, ce a fost un adevarat challenge! Fiecare decizie trebuia bine calculată, și asumată, în joc fiind puse datele personale ale clienților. Am început prin a securiza server-ul și a optimiza site-ul deja existent, urmând să realizez detaliile pentru design și experiența utilizatorului pe site. Dacă ești un antreprenor ce își calculează fiecare mișcare, înseamnă că ne potrivim! Contactează-mă pentru ca business-ul tău online, să beneficieze de o strategie „cap-coadă” personalizată. P.S apreciez modul de lucru Agile.

Servicii

Procesul de lucru

Business model

Indiferent de stadiul în care se află proiectul tău, analiza și strategia sunt 2 elemente cheie care conduc spre succes. Instrumente precum Hotjar, Google Analytics și altele, oferă date vitale afacerii tale online, care pot ajuta la modelarea design-ului și la strategia de Online Marketing.

Web Development

Un antreprenor este tipul de persoană visătoare. Online-ul nu are granițe! Alături de mine, poți continua să te bucuri de alegerile pe care le faci, pentru că voi identifica cele mai bune și viabile tehnologii și limbaje web, și îmi voi aduce tot aportul de creativitate, pentru ca proiectul să demareze cu succes.

User Experience [U.I]

Încă nu s-a terminat treaba! Dacă site-ul este online, și accesibil, asta nu înseamnă că este rentabil și produce conversii. În acest moment, concepem cele mai bune elemente vizuale și interactive, pentru ca utilizatorii site-ului să aibă parte de o interacțiune placută.

NextFarma.ro ~ Farmacie Online

Challenge

Am preluat magazinul online, rulând Prestashop, și având probleme privind securitatea server-ului.

Provocarea majora a fost dată de transferul produselor din platforma Prestashop, pe WordPress + Woocommerce, și a lipsei de acces complet în server. Dupa analizarea tuturor datelor și posibilitaților, am început conceperea unui layout modular și modern pentru magazin. Am demarat un test A/B, privind Homepage-ul. Prima variantă a fost un layout clasic de magazin online, iar a doua variantă este un landing page, versiune care și în prezent disponibilă pe site. În prezent lucrăm la strategia de promovare și optimizare a ratei de conversie.

Progres

Până în prezent, proiectul este finalizat 80%.

Paul Panait

Paul Panait muzician, fost membru al formației Gaz pe foc. Proiectul constă în realizarea unui site de prezentare, și a unui sistem de rezervare bilete pentru concerte.

Pregres: În lucru

Atelierul stil și lemn

Stil și lemn este un atelier din București, ce lucrează la comandă obiecte de mobilier. Proiectul constă în realizarea unui magazin online, și în realizarea strategiei de Social Media. 

Pregres: În lucru

Parteneri

 

Te-am convins până acum?

Poți să te abonezi prin e-mail la lista mea de articole, promit că trimit doar mesaje relevante, sau mă poti contacta pentru a colabora, fie poate vrei doar să mă saluți. Voi răspunde oricărui mesaj. Mulțumesc pentru încredere.