În ultimul timp am văzut multe articole despre agenţia de webdesign Thecon, aşa m-am hotărât apelez şi eu la serviciile lor. Thecon este o firmă din Galaţi, specializată pe creare site, WordPress, magazine online, SEO/SEM şi cam tot ce este legat de web.

Pentru a intra în contact cu cineva din echipa lor trebuie te înscrii într-un formular şi aştepţi până îţi răspund. După vei avea ocazia lucrezi 2 ore cu o persoană specializată în WordPress.

Ce au facut?

Eu am lucrat cu Lucian Ciurea, care m-a ajutat cu câteva setări pentru blog:

  1. A optimizat viteza de încărcare.
  2. Mi-a făcut un logo care arată super tare.
  3. S-a ocupat de instalarea şi configurarea plugin-urilor W3 Total cache si Instragram Feed. Mi-a propus un widget 3 în 1 care arate în acelaşi block cele mai recente şi populare articole şi ultimele comentarii. Dar pentru moment n-am vrut îl încerc.
  4. A tradus butonul de ” read more ” înciteşte mai mult ” si a evidenţiat newsletter-ul, dar am renunţat la acest lucru pentru voi încerca un alt serviciu de abonare. ( un sfat: nu băgaţi peste setărilor lor.)

Proiectul este fain şi merită încercat de cei care au un blog şi nu se descurcă. Recomand bloggerilor se înscrie în campania de susţinere a bloggerilor.

p.s Chiar dacă în acest moment modificările făcute nu mai sunt valabile pe blog-ul meu, continui cu recomandarea acestui serviciu.