Thecon si campania de sustinere a bloggerilor

În ultimul timp am văzut multe articole despre agenţia de webdesign Thecon, aşa m-am hotărât apelez şi eu la serviciile lor. Thecon este o firmă din Galaţi, specializată pe creare site, WordPress, magazine online, SEO/SEM şi cam tot ce este legat de web.

Pentru a intra în contact cu cineva din echipa lor trebuie te înscrii într-un formular şi aştepţi până îţi răspund. După vei avea ocazia lucrezi 2 ore cu o persoană specializată în WordPress.

Ce au facut?

Eu am lucrat cu Lucian Ciurea, care m-a ajutat cu câteva setări pentru blog:

 1. A optimizat viteza de încărcare.
 2. Mi-a făcut un logo care arată super tare.
 3. S-a ocupat de instalarea şi configurarea plugin-urilor W3 Total cache si Instragram Feed. Mi-a propus un widget 3 în 1 care arate în acelaşi block cele mai recente şi populare articole şi ultimele comentarii. Dar pentru moment n-am vrut îl încerc.
 4. A tradus butonul de ” read more ” înciteşte mai mult ” si a evidenţiat newsletter-ul, dar am renunţat la acest lucru pentru voi încerca un alt serviciu de abonare. ( un sfat: nu băgaţi peste setărilor lor.)

Proiectul este fain şi merită încercat de cei care au un blog şi nu se descurcă. Recomand bloggerilor se înscrie în campania de susţinere a bloggerilor.

p.s Chiar dacă în acest moment modificările făcute nu mai sunt valabile pe blog-ul meu, continui cu recomandarea acestui serviciu.

7 comentarii


 1. Nu sunt profesionisti deloc, parerea mea. Am vazut cateva logo-uri facute de ei pentru bloggeri care au primit acest ajutor pe care l-ai primit si tu. Mi se pare ca nu isi dau interesul si vor doar sa ajute rapid, sa scape si sa scrii articolul despre ei. Parerea mea.

  Răspunde

  1. Orice serviciu se plătește, nu ? Mie prima variantă de logo mi-a plăcut, și am rămas cu ea. Aplică și tu la campanie. Pierzi doar puțin timp 🙂

   Răspunde

 2. Pentru cei incepatori care nu prea stiu mai nimic ar merge, cred. Eu tot blog-ul l-am făcut singur, din nimic aș putea spune, mi se pare mai fain să faci tu treaba, la urma urmei e blogul tău personal.

  Răspunde

 3. m-au contactat si pe mine anul trecut, dupa vreo luna, nu au fost in stare sa faca nimic, de cat sa trimita cate 1 mail pe saptamana sa imi ceara ba datele de autentificare pe site, ba sa ma intrebe despre ce modificari vreau… si cam atat… nimic concret…

  Răspunde

 4. Blogul TĂU are potențial maxim. Mulțumesc pentru vizita și comentariul de pe site 🙂
  Postează mai des, nu îți fie lene (ca mie).

  Răspunde

  1. Îți mulțumesc și eu :)! Liceul, și timpul prea scurt nu mă lasă să postez mai des. Legat de blog, am un „plan”, să zicem un update. Încerc să-l mut pe o platformă custom.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *