Selectează o Pagină

Locatii si detalii importante.

Festivalul de teatru este organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică(http://sisc.ro), în perioada 18-23 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților, din București. Intrarea este liberă, în funcție de locurile disponibile.

Ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, festivalul are ca temă “Viața ca o loterie”, căci zilnic ne asumăm riscuri. Viața nu este o certitudine, ci un mister total pe care noi îl adâncim tot mai tare cu fiecare alegere pe care o facem. Programul festivalului îl puteți găsi pe http://sts.sisc.ro/program. Pentru mai multe informații despre eveniment puteți să accesați site-ul http://sts.sisc.ro și să urmăriți update-urile zilnice pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/sts.sisc.

Parere personala

Eu am fost marți, 19 aprilie, și am prins jumătate din piesa „Pușlamaua” jucată de trupa Ștrengar. A fost o piesă despre infidelitate, ce se regăsește și în zilele noastre prin moravurile și atitudinea personajelor. Îmi pare rău ca n-am putut să stau până la terminarea spectacolului, pentru că pierdem trenul de întoarcere. Dacă nu sunteți din București, și doriți să mergeți, puteți face comandă pentru o mașină de la Uber. Din Gara de Nord, până la Casa de Cultură a Studenților, cursa costă 8 lei, și durează căteva minute. Au mai rămas 2 zile până la terminarea evenimentului.

Photo credit: jordidroj via VisualHunt.com / CC BY-NC-SA