Selectează o Pagină

În acest articol am spus care este suma minimă de care ai nevoie pentru un mic site de prezentare. Dar dacă vrei şi un magazin online pentru firma ta, treburile se schimbă.

Sunt multe oferte de cloud e-commerce cu un setup foarte uşor de configurat. Temele, meniurile, formularele, datele de contact şi tot ce mai trebuie se rezolva cu 2-3 click-uri. Sistemul de management este uşor de înţeles, şi foarte flexibil.

Dacă ţiai făcut planul afaceri şi cel de marketing, ai produsele şi preţurile aferente pregătite, mai trebuie doar ţi alegi platforma de e-commerce.

Pentru o platforma găzduită pe host personal îţi recomand Prestashop. Dacă vrei un cloud e-commerce, cele testate de mine, şi pe care le recomand sunt Shopmania şi Shopify.

Cel mai mult am testat Shopify, şi am rămas foarte uimit de simplitatea lui. Contul se face în 2 minute, iar modul în care se adugă produsele este foarte uşor.

Pentru mai multe informaţii despre Shopmania, dar şi despre situaţia comerţului online din România, uităte la acest video realizat de către Raluca Simion (marketing manager la Shopmania), Iulia Alexandrescu şi Ariel Constantinof.