Selectează o Pagină

Temperaturile ridicate de afara, sunt teribile, si cu siguranta simti nevoia sa te racoresti. Eu prefer apa plata, ceaiul sau berea, bine berea merge mult mai bine cand grupul este mare, doar ca nu o poti consuma mereu. Recent am gasit mai multe sortimente interesante de la Ice Tea by Arta Ceaiului. Preferatul meu este Tipsy Strawberries. Contine mar, stafide, pere, capsuni si tot asa. Mai multe detalii gasiti pe link-ul respectiv.

Stiai ca .. ?

  1. Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai
  2. Ice Tea by Arta Ceaiului iti ajunge toata vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul lor online, ti le livreaza acasa in 24 – 48 de ore si le ai la dispozitie oricand ai chef sa te racoresti
  3. Ice Tea by Arta Ceaiului nu ingrasa, putand fi preparat fara zahar, sau adaugand o cantitate mica de miere sau indulcitor natural
  4. Ice Tea by Arta Ceaiului vine intr-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinatii inedite de fructe “autohtone”: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.
  5. Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atat in varianta fara teina de catre copii sau cei care vor sa reduca continutul de cofeina consumat, sau in varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze in timp ce se racoresc.
  6. Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensitatii gustului si poti sa-l iei peste tot cu tine intr-o cana termos.

Photo via Visual hunt