Cofffre asistentul tau de shopping

cofffre

Cofffre este o extensie pentru browserul Google Chrome, ce te anunţă pe e-mail despre adevăratele reduceri. Cu ajutorul acestui plugin poţi vedea când preţul unui produs scade sau creşte. Mai ajută şi la organizarea propriei liste de cumpărături.

În acest moment Cofffre urmăreşte 30 magazine, şi promite acest număr se va modifica în curând.

Află cum funcţionează şi de unde se poate instala pe site-ul oficial cofffre.com. Sau o poţi instala din magazinul de aplicaţii web pentru Google Chrome de aici.

6 comentarii


 1. Utilizatorii care folosesc Cofffre urmaresc peste 13.000 de produse, iar reduceri sunt sub 100, asta inseamna ca, aplicatia asta este inutila, parerea mea. Iar magazinele nu prea scad preturile, decat in momente importante precum evenimente gen Black Friday. Aplicatia era moarta, dar are in spate o echipa experiementata care o tine sus, dar nu cred ca o va tine mult sus, pentru ca pentru utilizatorii de rand nu e interesanta.

  Răspunde

  1. Acum depinde din ce punct de vedere privești. Pentru mine a fost utilă. Iar echipa din spatele proiectului nu este de neglijat.

   Răspunde

 2. E un proiect ce sună destul de interesant dar parcă prefer să zic ”pas”. Nu zic că e sau nu utilă, că din moment ce n-am testat-o n-am de unde să știu, dar nu mă încântă. Nu-mi iau chiar zilnic chestii din online și, atunci când o fac, prefer să studiez eu însumi toate chestiile, nu să las o aplicație să o facă. 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *