Selectează o Pagină

În anul 2015 realizarea unui site web nu mai este o mare inginerie. Există o multitudine de Website Builders sau de webdesignerii ce îşi vând munca pe un preţ de 15-30 euro. Dar dacă vrei investeşti în afacerea ta şi ai parte de succes, nu îţi recomand soluţiile de mai sus.

Un domeniu .RO costă 9 euro pe an, iar un webhost pe SSD 3,5 euro. Aceste preţuri se găsesc la  Mxhost.ro. Instalarea şi configurarea unui WordPress nu durează mai mult de 5 minute. Dacă te descurci în panoul de control îţi poţi face 3-4 pagini şi câteva setări.

Ce am zis mai sus durează maxim 2 ore. N-ai pierdut mult timp, şi zicem ai un site cât de cât ok. Dar nu îţi poate genera vizitatori, implicit profit.

Ai nevoie de un audit. Intervin probleme legate de performanţă, timp de încărcare, usability. Treburi pe care o persoană fără informaţiile necesare nu le poate rezolva. Aici îşi face apariţia o echipa de webdesigneri, scriitori, marketeri etc.

Echipa aleasă trebuie îţi rezolve problemele specificate mai sus, configureze meniuri, modificce poze, introducă conţinut în pagini, testeze formulare etc.

În fine, preţul unui site nu este fix, acesta diferă de la un proiect la altul. Pentru aţi face un calcul, poţi începe cu un buget de 150 euro.

Photo via Visual Hunt